Για την ασφάλεια της τροφής που καταναλώνουμε και τις επιπτώσεις στην υγεία μας, μίλησε στην εκπομπή «Υγεία και ζωή» και στη Λέλα Κεσίδου ο αναπληρωτής καθηγητής χημείας τροφίμων του ΑΠΘ, Μπλέκας Γιώργος.
Έχεις ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχεις ακόμη λογαριασμό; Κάνε εγγραφή εδώ
Γράψε το email σου και θα σου στείλουμε ένα link με οδηγίες για την ανάκτηση τού κωδικού σου.
Για την ασφάλεια της τροφής που καταναλώνουμε και τις επιπτώσεις στην υγεία μας, μίλησε στην εκπομπή «Υγεία και ζωή» και στη Λέλα Κεσίδου ο αναπληρωτής καθηγητής χημείας τροφίμων του ΑΠΘ, Μπλέκας Γιώργος.